Ήβη Αδάμου: “Το αν είναι ο Μιχάλης ο άνδρας των ονείρων µου, δεν χρειάζεται να το πω, αλλά φαίνεται…».

Ήβη Αδάμου: “Το αν είναι ο Μιχάλης ο άνδρας των ονείρων µου, δεν χρειάζεται να το πω, αλλά φαίνεται…».

Ποιο είναι το επόμενο βήμα στη σχέση τους?

Ήβη Αδάμου: «Αν έρθει ένα παιδί, καλοδεχούµενο»
Η σχέση της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento μετρά ήδη πέντε χρόνια και το ζευγάρι έχει αποφασίσει σε ποια πόλη θα στεγάσει τον έρωτά του.

«Εννοείται ότι όταν προχωρήσει η σχέση µας µε τον Μιχάλη, θα έχουµε µια βάση. Η βάση µας θα είναι η Αλεξανδρούπολη, γιατί είναι µια µικρότερη πόλη και τα πράγµατα είναι πιο ανθρώπινα. Κι εγώ στην Κύπρο γεννήθηκα και µεγάλωσα στην Αγία Νάπα, οπότε έχω συνηθίσει να ζω σε µια µικρή τουριστική πόλη, η οποία, τον χειµώνα ερήµωνε» δήλωσε στην Real η τραγουδίστρια.

Αν και η σχέση του ζευγαριού το καλοκαίρι πέρασε µια µικρή κρίση, τώρα όλα πηγαίνουν καλά και δεν αποκλείουν τα σχέδια γάµου: «Deadline δεν θέλω να βάζω γενικότερα στη ζωή µου και είµαι µικρή, οπότε δεν αγχώνοµαι. Αφήνουµε τα πράγµατα να κυλήσουν µε τη φυσιολογική τους ροή. Γενικά, δεν το συζητάµε κάθε µέρα. Θεωρούµε ότι πιο σηµαντικό είναι η οικογένεια παρά ο γάµος. Δεν αγχωνόµαστε για κάτι. Αν έρθει ένα παιδί, καλοδεχούµενο. Το αν είναι ο Μιχάλης ο άνδρας των ονείρων µου, δεν χρειάζεται να το πω, αλλά φαίνεται…».

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs