Απόλυτη επιτυχία στο  Pre opening party στο Αθηνών Αρένα για Ρέμο – Βάνδη

Απόλυτη επιτυχία στο Pre opening party στο Αθηνών Αρένα για Ρέμο – Βάνδη

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκαν φίλους και δημοσιογράφους στο γνωστό νυχτερινό κέντρο για ένα μίνι πάρτι, λίγο πριν την πρεμιέρα της συνεργασίας τους την ερχόμενη Παρασκευή στο Αθηνών Αρένα. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, που «μαγεύει» το κοινό σε κάθε του εμφάνιση με την αμεσότητά του και τις δεκάδες επιτυχίες του, ενώνει τις δυνάμεις του και τη φωνή του με μία από τις πιο επιτυχημένες και πολυτάλαντες τραγουδίστριες, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις με την μοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες. Οι δυο τραγουδιστές, μάλιστα, έδωσαν τη δική τους απάντηση για την ιδιαίτερη αφίσα του σχήματος, μίλησαν για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά τους, αλλά και τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Υβόννης Μπόσνιακ.

Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνων αρενα pre opening party celebrities
Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνων αρενα pre opening party celebrities
Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκαν φίλους και δημοσιογράφους στο γνωστό νυχτερινό κέντρο για ένα μίνι πάρτι, λίγο πριν την πρεμιέρα της συνεργασίας τους την ερχόμενη Παρασκευή στο Αθηνών Αρένα.
Ο σπουδαίος τραγουδιστής, που «μαγεύει» το κοινό σε κάθε του εμφάνιση με την αμεσότητά του και τις δεκάδες επιτυχίες του, ενώνει τις δυνάμεις του και τη φωνή του με μία από τις πιο επιτυχημένες και πολυτάλαντες τραγουδίστριες, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις με την μοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες.
Οι δυο τραγουδιστές, μάλιστα, έδωσαν τη δική τους απάντηση για την ιδιαίτερη αφίσα του σχήματος, μίλησαν για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά τους, αλλά και τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Υβόννης Μπόσνιακ.
Σχετική εικόνα
© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs