Εκτός διαγωνισμού και οι Χοροσταλίτες! Διαβάστε την ανακοίνωση τους

Εκτός διαγωνισμού και οι Χοροσταλίτες! Διαβάστε την ανακοίνωση τους

Διαβάστε την ανακοίνωση τους και ακούστε το τραγούδι τους

Eurovision 2018: Εκτός διαγωνισμού και οι Χοροσταλίτες!
Τα πάνω-κάτω ήρθαν λίγο πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας εφέτος τον Μάιο, στην Πορτογαλία.Μετά την ανακοίνωση της Αρετής Κετιμέ ότι αποσύρθηκε από τον ελληνικό τελικό της Eurovision καθώς η ΕΡΤ ζητούσε χρήματα από τις δισκογραφικές εταιρείες για εγγύηση και καλύτερα να έκανε απευθείας ανάθεση παρά να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, τώρα και οι Χοροσταλίτες ενημέρωσαν μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook ότι κι εκείνοι δεν θα λάβουν μέρος.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

«Εμείς επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρεία που ήδη έχει υπογράψει τη σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν.

Ευχαριστούμε την εταιρεία μας, όλους όσους μας στήριζαν τόσο καιρό, τον Γρηγόρη Μελά που μαθαίναμε νέα, μιας που η ΕΡΤ ήταν απούσα προφανώς πλέον εσκεμένα…. τον Κυριάκο Κοσμίδη που μας ετοίμασε για τον ελληνικό τελικό, τον Στέλιο Φωτιάδη μεγάλη η τιμή παραγωγέ…, τη Ζωή Τηγανούρια, τον Φάνη Κασιμάτη, τον Κώστα Γοντικάκη, τον Ηλία Μαυρίκη, τον ενδυματολόγο μας Χρήστο Ανστόπουλο, τον Νίκο Αποστολόπουλο που μας έντυσε και την ΜΑΤ Fashion που έντυσε τα κορίτσια μας.

Κατανοούμε ότι όταν η ΕΡΤ ζήτησε ελληνικό ηχόχρωμα μάλλον δεν το ενοούσε από ότι ακούμε τελικά και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά στην φίλη μας Αρετή Κετιμέ καλή συνέχεια ότι και αν κάνει σίγουρα ήταν η αφορμή για να συμμετέχουμε σκεφτήκαμε πόσο όμορφη θα ήταν η διαδικασία… όμως καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ…. προφανώς κάποια εταιρία είχε την πληροφόρηση πως να κινηθεί, η ΕΡΤ φυσικά δεν έχει ακόμη μιλήσει απούσα όπως τόσους μήνες συνιθίζει να είναι ευχόμαστε να απαντήσει κάποτε και αλήθεια η “ανάθεση” δεν είναι κακή αλλά ας το έλεγαν μην κουράζουμε τόσους συνεργάτες !»

Μάλιστα, μαζί με την ανακοίνωσή τους έδωσαν στη δημοσιότητα και το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν.

Ακούστε το τραγούδι τους εδώ

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs