Μανούλα έγινε η Μαλού και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Μανούλα έγινε η Μαλού και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαλού καθώς έχθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Χουάν Ροντρίγκεζ. Το ζευγάρι απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει κοντά στα τέσσερα κιλά. Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, με την όμορφη Μαλού να μην σταματά να χαμογελά. Η τραγουδίστρια είχε ήδη μπει στον 9ο μήνα και βρισκόταν στο πατρικό της στην Καλαμάτα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όταν την έπιασαν οι πόνοι. Τότε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, αλλά τελικά προχώρησε σε καισαρική τομή.

Η Μαλού έγινε μανούλα για πρώτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαλού καθώς έχθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Χουάν Ροντρίγκεζ.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει κοντά στα τέσσερα κιλά. Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, με την όμορφη Μαλού να μην σταματά να χαμογελά.

Η τραγουδίστρια είχε ήδη μπει στον 9ο μήνα και βρισκόταν στο πατρικό της στην Καλαμάτα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όταν την έπιασαν οι πόνοι. Τότε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, αλλά τελικά προχώρησε σε καισαρική τομή.

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs