Οι ΜΕΛΙSSES για λίγες εμφανίσεις στο «Barbarella Live Party»

Οι ΜΕΛΙSSES για λίγες εμφανίσεις στο «Barbarella Live Party»

Οι ΜΕΛΙSSES πηγαίνουν Θεσσαλονίκη.

Οι ΜΕΛΙSSES θα βάζουν από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου τη δική τους σφραγίδα στο live clubbing της Θεσσαλονίκης, αρχίζοντας τις εμφανίσεις τους στο «Barbarella Live Party».

Για τις ΜΕΛΙSSES όλα άρχισαν το Μάιο του 2008.

Το όνομα της μπάντας είχε γίνει θέμα σε πολλές συζητήσεις που έκαναν πριν ακόμα αρχίσουν να γράφουν και να παίζουν μουσική. Ώσπου ήρθε το καθοριστικό βράδυ που κατέληξαν οριστικά στην επωνυμία «ΜΕΛΙSSES», αφού όλη η συζήτηση γινόταν με μουσικό χαλί έναν… πλανόδιο που πουλούσε μέλι.

Το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κάθε Κυριακή παράλληλα με τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα, όπου για τέταρτη χρονιά ξεσηκώνει το κοινό που κατακλύζει το «talk-of-the-town» στέκι στη Λεωφόρο Πειραιώς.

Ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες τους και πολλά αγαπημένα τραγούδια και με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία τους, ο Χρήστος Μάστορας και οι MEΛΙSSES θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους θαμώνες του «Barbarella Live Party».

Το συγκρότημα που έχει αλλάξει τα μέχρι τώρα μουσικά δεδομένα και έχει δημιουργήσει τα δικά του standards, αναλαμβάνει για λίγες εμφανίσεις τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τη σκηνή του «Barbarella Live Party».

Το σχήμα συμπληρώνουν η Χριστίνα Μηλιού και ο DJ Pistol.

Πηγή: www.hit-channel.com

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs