Ο Γιάννης Χαρούλης αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο συναυλίες στην Τεχνόπολη

Ο Γιάννης Χαρούλης αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο συναυλίες στην Τεχνόπολη

Να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην αγάπη καλεί ο Γιάννης Χαρούλης για τις δύο συναυλίες του στην Τεχνόπολη.

Ο Γιάννης Χαρούλης μετά από τα μουσικά του ταξίδια σε όλη την Ελλάδα έρχεται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με δύο ακόμα μαγικές βραδιές, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Αφού χορέψαμε και γιορτάσαμε σε νησιά, σε θέατρα, κάτω από τα δέντρα και δίπλα σε ποτάμια, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται με την παρέα του στο κέντρο της Αθήνας και μας καλεί να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην αγάπη.

Τα νέα του τραγούδια συνοδεύουν όλα όσα έχουμε ήδη αγαπήσει και μας δίνουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο μεγάλες συναυλίες στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά), Κωνσταντής Πιστιόλης (πνευστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλεκτρική κιθάρα), Πάνος Τόλιος (κρουστά), Mark Nieuwenhuis (τρομπέτα).

Το σχεδιασμό του ήχου επιμελούντα ο Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Νίκος Κωνσταντάκης και το σχεδιασμό του φωτισμού η Μαρία Βενετάκη.

Πληροφορίες

Γιάννης Χαρούλης
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης:21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Τιμές εισιτηρίων:
12€ φοιτητικό – ανέργων
14€ γενική είσοδος

Σημεία προπώλησης

Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
– Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

VIVA: www.viva.gr

Παραγωγή: AFTOFOTO

Πηγή: www.hit-channel.com

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs