Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ ΓΙΑ “ΔΥΟ ΣΠΙΘΑΜΕΣ ΑΚΟΜΑ” ΣΤΟ KREMLINO ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ ΓΙΑ “ΔΥΟ ΣΠΙΘΑΜΕΣ ΑΚΟΜΑ” ΣΤΟ KREMLINO ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η κλήρωση θα γίνει τη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

 

Kάντε Like  στην σελίδα του mple radio

https://www.facebook.com/mpleradio.gr

και συμπληρώνοντας την φόρμα κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις (αφορούν ελευθερη είσοδο) για Ένα ιδιαίτερο live με τον Παντελή Κυραμαργιό

“ΔΥΟ ΣΠΙΘΑΜΕΣ ΑΚΟΜΑ”

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο KREMLINO!

Invalid contest.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για την προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων και προσφορών των εταιρείων του ομίλου καθώς και πελατών της.

Η I FEEL MEDIA GROUP δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE.

Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας.

Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας.

Eυχαριστούμε!

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs