Πρεμιέρα για Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρο Ιακωβίδη στο Fantasia

Πρεμιέρα για Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρο Ιακωβίδη στο Fantasia

Δείτε τις φωτογραφίες… για να πάρετε μια ιδέα…

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη στο Fantasia!

Λαμπερή πρεμιέρα για τη  Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη έγινε το βράδυ της Παρασκευής  και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τους τιμήσει και να διασκεδάσει μαζί τους. Οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή, αλλά σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις της νυχτερινής Αθήνας. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο Fantasia.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επέστρεψε στην παραλιακή μετά από 20 χρόνια και μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στο Γκάζι και στην Ιερά Οδό. Έχοντας για προίκα έναν από τους καλύτερους δίσκους της (Άστα όλα και έλα) έρχεται με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο πλευρό της για να παρουσιάσουν μια φρέσκια πρόταση στην αθηναική διασκέδαση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης περνά την πιο δημιουργική φάση καριέρας του με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, το “Ξημερώματα” του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει την υπογραφή του τόσο σε στίχους όσο και μουσική, ενώ το ομώνυμο κομμάτι από το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Αποτυπώματα” έχει αγαπηθεί από το κοινό.

 

 

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs