Πρεμιέρα για τον Πάνο Μουζουράκη στο anodos παρέα με αγαπημένους φίλους

Πρεμιέρα για τον Πάνο Μουζουράκη στο anodos παρέα με αγαπημένους φίλους

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής, ο Πάνος Μουζουράκης, στο νυχτερινό κέντρο Anodos. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο οποίος πρόσφατα συγκίνησε όλο τον κόσμο όταν μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του, ανέβηκε στη σκηνή με άλλον… αέρα, ξέροντας ότι έχει στο πλευρό του αγαπημένους ανθρώπους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν: ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σάκης Ρουβάς, η Μαρίζα Ρίζου και, φυσικά, η Μαρία Σολωμού, η οποία δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τον αγαπημένο της όλο το βράδυ! O τραγουδιστής αποφάσισε να αιφνιδιάσει το κοινό του και να εμφανιστεί με μαύρη μακριά περούκα, εκπλήσσοντάς τους.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής, ο Πάνος Μουζουράκης, στο νυχτερινό κέντρο Anodos.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο οποίος πρόσφατα συγκίνησε όλο τον κόσμο όταν μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του, ανέβηκε στη σκηνή με άλλον… αέρα, ξέροντας ότι έχει στο πλευρό του αγαπημένους ανθρώπους.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν: ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σάκης Ρουβάς, η Μαρίζα Ρίζου και, φυσικά, η Μαρία Σολωμού, η οποία δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τον αγαπημένο της όλο το βράδυ!
O τραγουδιστής αποφάσισε να αιφνιδιάσει το κοινό του και να εμφανιστεί με μαύρη μακριά περούκα, εκπλήσσοντάς τους.
© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs