Σοκ για την Ελένη Χατζίδου – Έκαψαν το αυτοκίνητο της!

Σοκ για την Ελένη Χατζίδου – Έκαψαν το αυτοκίνητο της!

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Ελένη Χατζίδου καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης το αυτοκίνητο της, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της στην Γλυφάδα, τυλίχθηκε στις φλόγες! Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε στις 01:20 το πρωί τι συνέβη και ενημέρωσε την πυροσβεστική, η οποία έφθασε άμεσα για να σβήσει την φωτιά. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό. Η τραγουδίστρια, η οποία έπαθε σοκ, ενημέρωσε τους γονείς της ότι η ίδια είναι καλά, μιας και μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μην ανησυχήσουν.

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Ελένη Χατζίδου καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης το αυτοκίνητο της, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της στην Γλυφάδα, τυλίχθηκε στις φλόγες!

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε στις 01:20 το πρωί τι συνέβη και ενημέρωσε την πυροσβεστική, η οποία έφθασε άμεσα για να σβήσει την φωτιά.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Η τραγουδίστρια, η οποία έπαθε σοκ, ενημέρωσε τους γονείς της ότι η ίδια είναι καλά, μιας και μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μην ανησυχήσουν.

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs