Τι απαντά ο Nίκος Μακρόπουλος  στην προοπτική ενός παιδιού?

Τι απαντά ο Nίκος Μακρόπουλος στην προοπτική ενός παιδιού?

“είμαι μικρός ακόμα, δεν είμαι έτοιμος, θέλω ελευθερία για την ώρα”

Στο καταφύγιό του στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, αγκαλιά με τα μαύρα λαμπραντόρ του, Όπρα και Κούγκαρ, ο Νίκος Μακρόπουλος φωτογραφίζεται για το περιοδικό YOU και μιλάει για τη ζωή του, τη σχέση του με τη Γιούλη Τάσσιου, το διαζύγιό του και αποκαλύπτει όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για αυτόν.

Πήρες διαζύγιο…

Πήρα διαζύγιο και έγραψαν πολλά για τον χωρισμό μου παρ’ όλο που ήταν ένα διαζύγιο σαν όλα τα άλλα.

Σε πλήγωσε αυτό; Θεωρείς ότι απέτυχες σαν σύζυγος;

Όχι, σε καμιά περίπτωση δεν με πλήγωσε. Θεωρώ ότι δύο άνθρωποι όταν δεν μπορούν να συνυπάρχουν είναι καλύτερα να χωρίζουν τα τσανάκια τους. Τώρα εάν δόθηκε τόση διάσταση στο δικό μου διαζύγιο, με γεια του με χαρά του, εγώ δεν ακολούθησα αυτό το παιχνίδι. Και τι να πω δηλαδή; Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο.
Έχεις μια σχέση με τη Γιούλη Τάσσου πολλά χρόνια. Η συγκεκριμένη στοχοποιήθηκε από κάποιους που την αποκάλεσαν πέτρα του σκανδάλου για τον χωρισμό σου…

Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν η πέτρα του σκανδάλου η Γιούλη. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να μένει μόνος του, ούτε ακόμα και στον Παράδεισο. Η Γιούλη πράγματι στοχοποιήθηκε, αλλά νομίζω ότι τώρα πια που πέρασαν τα χρόνια τα ερωτήματα όλα αυτά έχουν λυθεί και τα σύννεφα έχουν φύγει, είναι παρελθόν όλα αυτά.

Θα παντρευτείς ξανά;

Γιατί όχι; Δεν το αποκλείω.

Παιδί δεύτερο θα έκανες;

Ο Κώστας Βουτσάς, ο φίλος μου που τον αγαπώ πολύ, έκανε παιδί στα 80, γιατί όχι και εγώ; Πλάκα κάνω, είμαι μικρός ακόμα, δεν είμαι έτοιμος, θέλω ελευθερία για την ώρα, να ταξιδεύω. Ένα παιδί εξάλλου έχει τα προβλήματά του, τις ανάγκες του, ένα κάρο έννοιες, δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το trip ακόμη.

 

 

© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs