Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της Ελονώρας Ζουγανέλη, στο νυχτερινό κέντρο Hotel Ερμού, όπου για χρόνια εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Η αγαπημένη καλλιτέχνις, ανανεωμένη και χαμογελαστή, καλωσόρισε τους θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί για να την στηρίξουν με την παρουσία τους αλλά και να την απολαύσουν σε αυτό το νέο καλλιτεχνικό της ξεκίνημα. Φυσικά, από τα πρώτα τραπέζια δεν θα μπορούσε να λείπει το μεγάλο της στήριγμα, ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος φυσικά την καμάρωνε στις ερμηνείες της που ταξίδεψαν τους θαμώνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελεονωρα ζουγανελη πρεμιερα hotel ermou
Αποτέλεσμα εικόνας για ελεονωρα ζουγανελη πρεμιερα hotel ermou
Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της Ελονώρας Ζουγανέλη, στο νυχτερινό κέντρο Hotel Ερμού, όπου για χρόνια εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

Η αγαπημένη καλλιτέχνις, ανανεωμένη και χαμογελαστή, καλωσόρισε τους θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί για να την στηρίξουν με την παρουσία τους αλλά και να την απολαύσουν σε αυτό το νέο καλλιτεχνικό της ξεκίνημα.
Φυσικά, από τα πρώτα τραπέζια δεν θα μπορούσε να λείπει το μεγάλο της στήριγμα, ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος φυσικά την καμάρωνε στις ερμηνείες της που ταξίδεψαν τους θαμώνες.
© 2014, μπλε radio
Ανάπτυξη και Σχεδίαση: kimon.web.designs